Minu Egiptuse kogemus

Nimelt jõudsin ma täna tagasi oma reislt Hurgadast. Mis kestis 14.11.2017-22.11.2017. Millised need 9 päeva olid?

Reisile minek tuli ootamatult kuna sõbranna ei saanud minna pakuti mulle seda varjanti. Lubasin mõelda ja otsustasin minna. Ausalt ei kahetsenud ka , mõnud puhkus oli sain end välja puhata see oligi see mida mul vaja oli.

Minu reis algas päev varem peale tööd Tallinna sõites õe poole kust ma öösel startisin lennujaama poole. Ning natukene hiljem istusin juba lennukis mis sõitis Hurgada poole . Sõit kestis 4,5h , minu jaoks täiesti talutav. Polnud ka esimene kord lennata. Lennu ajal ma magasin ,kuulasin muusikat ja mängisin telefoniga.

Päevad olid erinevad igapäev oli mõnusalt soe , mõnel päeval oli rohkem tuuline. Söök oli söödav , kuid minul polnud eriti midagi süüa kuna ma ei söö: kala, veiseliha ,imelike juurikaid ja lisaks oline laktoosi talumatu ka. Igatahes kõhu sain täis igakord.

Me eksursioonidel ei käinud, kuna ma üksi ei tahnud minna. Ja see sobis ka mulle ,et seekord siis puhta. Esimesel pikkal päeval käisime shoppamas tegime enamus oste ära. Sain enamike pereliikmetele midagi ostetud kuid endale ostmisega olin jännis kuna ei teadnud mida osta. Õnneks leidsin omale ka lõpuks midagi. Shoppamise päev oli väsitav kuna pidi pidevalt kauplema nad tahtisd alati rohkem raha saada kui asjad väärt olid. Järgnevatel päevadel käisime rannas päikest võtmas ja mere ääres ujumas. Muidugi sai ma vahepeal väljas käidud sõbranna kohalike sõpradega.  Suhtlesin vahepeal internetis ka perega ja sõbrannaga. Ning kui viimaks koju sain olin mega õnnelik. Puhata on hea aga alati on hea koju tagasi tulla.

Puhata oli hea päikese alla ,ning soojas mere vees.

Siit ka mõned pildid teile.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s