Uued kulmud 

Käisin möödunud nädalal Tapal ilusalongis kulmude modeleerimises js värvimises. Minuga tegeles Egle, teenindus oli suurepärane. Pidevalt küsiti arvamust . Ei võtnud kaua aega umbes 10-20 minutit. Alguses värviti ja siis hakkati kitkuma. Ooo see oli valus lõpuks harjusid valuga ära aga siis oli vaja teine kulm ka teha oi oi see oli veel valusam kui eelmine. Aga lõpptulemusega olen nii rahul . Teenys iseenesest soodne 10 eurot . 

Teie Kadi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s