Winter walks 

Tere ,

Täna pidin ma lapsi hoidma tulema. Leppisime kokku et lähme kelgutama lastega ja Ketliniga. Kui kohale jõudsin pidime Ketlinit ootama kuni ta oma meiki tegi. Hiljen seadsime sammud Roti metsa poole. Alguses said nad natukene kelgutada ja siis asusime metsa jalutus ringile. Leppisime lastega kokku et nad kõnnivad metsas. Vahepeal tegime puhkepause ja kuulasime lindude laule . Ja jalutasime ja tegime loodusest pilte. Samas hakkas aveli protesteerima et tema kõndida ei taha ja siis vedasime teda kelgu peal. Hiljem läksime tagasi et lapsed saaksid veel kelgutada. Hiljem kõndisime tagasi siis Ketlin tegi süüa ja siis saime kahe peale hakkama pannkoogi taignaga . Ja siis mina küpsetasin esimesed koogid ise . Ma nii uhke et  sain pannkoogi küpsetamisega hakka ilma et ma need ära kõrvetanud oleks.

Mürame lastega ja teeme enda olemise mõnusaks.

Teie , Kadi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s