Ega haigus ei hüüa tulles.

Haigustega on ilge keberniit. Nimelt suutisn ma ennem jõule haigeks jääda ja kohe nii hullusti ,et tuli haigusleht võtta. Nimelt oli mul palavik , külmavärinad , räme nohu ja nagu sada aastat suitsetanu köha . Arst jätis mu kodusele resiimile. Kirjutas ühe rohu välja ainult nohu vastu ja käskis teed juua ja kõik . Ah ,et nii neist haigustaest lahti saadakse. Ametlikult olin ma haiguslehel ainult 4 tööpäeva  pühad ei läinud arvesse. Ja selle eest ei saanud ma mitte midagi raha ka. Istusin kodus ja ravisin ennast esimesed  5 ööd olid magamata pidava köhimise ja nuuskamise pärast. Kui kuhugi vaja minna olin läksin oma suure salvrätikute pakkiga. Hääle sain vahetult enne jõule tagasi. Nädal hiljem oli olukord paranendud aga tuleb tunnistad ,et köha on mul siiani alles. Ja kuna tegelikult on mul selline köha olnud juba pösis pikalt ainult kui haige olen süveneb. Otsustas perearst saata mind eraarsti vastuvõttule. Nimelt pean ma minema kopsuarstile määras ka diagnoosi , astma kahtlus kuna suguvõsas on see ka sees. Eks näis mis saab , lisaks selle oli veel keberniit sellega et ta pani aja mulle Paide Haiglasse . Aga kuna mina absoluutselt paidet ei tunne ei lähe ma ka sinna. Panin omale ise aja Rakverese .Saan sinna küll kuu hiljem aga vähemalt tean kuidas seal liigelda. Ainult saatekirja suunamine tuleb ära vahetada sellega tegelen ma juba tuleval nädalal.

Pildiotsingu sick tulemus

Olege ikka terved.

Teie , Kadi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s