Workwwork

See on siis hetkel rühm kus ma töötan , meil on koos 3 rühma lapsed pluss veel vahakulmust laps ja nüüd ka Ambla lasteaiast. Järgmine reede on siis viimane tööpäev seal. Siis saan ka viimaks puhata. Puhukus on asi mida on hädasti vaja , lapsed väsitavad kui nad pidevalt karjuvad ja kaklevad. 

Aga samas on osad lapsed kea on nii armsaks saanud ja sellised rahulikud. Mängivad omaette ja ei kisa palju.

Mis on siis minu töö ülesanded? Enamik on seotud koristamisega ja puhtuse hoidmiseg , nõude pesemine terve maja lillede kastmine . Söögi toomine ja lastele söögi jagamine . Ning hiljem toidu likviteerimine. Mõnikord ma kohe naudin rahu ja vaikust siis kui lapsed lõunal väljas on ja mina rahulikult koristada saan. Jalutan maja peal ringi ja teen vajalike tegevusi. Ja alati jääb üle aega puhata seat saan suhteliselt kiiresti asjadega valmis.

Ühesõnaga hea töö on see kogemuse baasiks.Aga ausalt sellist tööd aasta aastale otsa ei suudaks teha ja lisaks sellele on liiga väikene palk sellise töö eest. Sest tegelikult oled sa ka justkui kasvataja kogiaeg tegeled lasteg + sinna otsa su oma töö veel. Austan väga inimesi kes suudavad aastaid sellist tööd teha.  

Teie, Kadi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s