Make the best

image

Kaelakeed mulle ja õdedele.

image

Sõbranna tellis omale kontuurimise staffi.

image

Tellisin omale huule staffi , ega jah mul on ju seda vaja.

image

Uus telo korpus , peal mu lemmik sari. Must have one😀😁

image

Bikiinid õele

image

Telo korpused õele.

image

Roheline silma lainer mulle ja õele

image

Järjekordne minu uus telo korpus

image

Padjakatted õele , sellised karvased ja orantzid.

image

Minu uus käekell

image

Uued kõrvarõngad.

Tellimused aliexspressist , ega nagu ikka ei suuda ma olla ilma selleta et ma sealt midagi ei telliks . Osad asjad siiani tulemata ja ma ikma ootan ja seda postitust tehes tellisin ma endale veel uusi korpusi juurde. Ühelgi inimsel pole vaja nii paljusi telefoni korpusi aga mis teha kui suuruse hullustus valdab mind. Samas ei saa mitte kunagi ühelgi naisel olla liiga palju ehteid neid ma lihtsalt jumaldan. Järgmuste tellimusteni . 😀😁😄👏

Teie , Kadi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s