Tähistamine

 

Kuna ma töötan hetkel lasteaias abiõpetajana. Pidas ka meie lasteaeg Vabariigi sünnipäeva puhul väikest pidu. Meil olid valmis meisterdatud lipud ja käisime koos lastega neid saalis lehvitamas ja olime uhked ja rõõmsad oma riigi sünnipäeva üle. Pidu ei kestnud kaua , umbes pool tunnikest lapsed esinesid ja meie vaatsime kuna minu rühma lapsed on veel liiga väikesed.

Muidugi õigel päeval tähistasin ma ka ikka pidulikult tegin küpsisetorti. Mida ma sinna panin : 3 pakki sokolaadi küpsiseid , 3 kohupiima pastat (vanije , metsmaasika ja vaarika – valge shokolaadiga) marmelaadid , ning valge- ja piima shokolaad. Küpsiseid immutasin õunamahlas , vahele määrisin kohupiima pastasid ja peale panin marmelaadid koogi äärtesse ja siis sulatasin shokolaadis üles ja panin ka need sinna , piima shokolaadiga kirjutasin koogile peale Eesti 98 !  Kõik kes kooki proovisid kiitsid.DSC01286

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s