Tillukene kogu

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mulle meeldib kokku osta laste värviraamatuid. Nagu esimeselt pildilt näha on. Ise naudin stressi maandavat värviraamatut värvida ,mul sealt esimene pilt poolik ,et ka näeksite. Mulle nii meeldib värvida ,see nii mõnus ja rahustav. Ma nii rahul selle ostuga, naudin värvide kombineerimist ja pidevalt uurin uudistava pilguga uusi värvipliiatseid mida võiks endale veel juurde muretseda. Soovitan soojalt neid täiskasvanute värviraamatuid ,unetutele ,stessi ja muu maandamiseks.

Teie Kadi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s