Muutused

12695664_10208417375012684_451907937_o12699042_10208417401253340_91388419_o

Uskumatu ,et juba on veebruar ja kohe kohe on ukse ees meil sõbrapäev. Aeg läheb ikka liiga kiiresti. Alles ma käisin jaanuaris koolis ja nüüd hakkab juba lähene märtsi koolinädal. Praktika läbi , sess läbi eksamid tehtud, nüüd töötan. Olgem nüüd ausad mulle meelib ikka mu praegune rühm 10 korda rohkem kui see kus ma praktikat tegin lapsed on ikka palju armsamad.  Eksamitega oli ka omaette komejant pikkalt ootasin oma eksami tulemusi ja nagu ikka on kõik positiivselt sooritatud. Tuleb vsid märtsis ära kannatada 3 ainet + sinna juurde oma lõpputöö tegemine. Elu esimese palga olen ka kätte saanud mille ise olen välja teeninud. Ja ütleks nii ,et enamus sellest rahast läks ikka Aliexspressi oli vaja igasuguseid asjakesi tellida. Aga midagi jäi nagu alles ka. Midagi erilist mu elus pole toimunud peale selle ,et mul on nüüd välja kujunenud rutiin. Minu rutiiniks on siis hommikul 06.30 tõusmine siis 7.35 tööleminemine 07.55 olen juba lasteaias kohal. Ja siis valmistan seal kõik ette , 8.25 on hommikusöök siis 12.10 on lõunasöök ja siis on mul lõuna sellest ajast alates millal ma vabaks saan kas siis peale 12 või 13 . Ja lõunapaus on mul nii kaua ,et enne 3 pean tagasi olema, 15.50 on õhtuoode peale seda korjan ja ajan asjad korda ja siis kodu minek. Selline pisikene asi ongi mu rutiiniks saanud. Mõnikord tulen töölt koju jään kohe magama mõnikord lähen alles hilja ühtul magama oleneb selleskt kui väsinud mu olen sel hetkele.

Peale praktikat suutsin haigeks jääda ja siis eelmine kolmapäev käisin arstil ja siis kirjutati mulle põletiku rohud ja köhasiirup välja põletiku rohu võtmise lõpetasin sellel teisipäeva hommikul ja samal päeval lõpetasin ka köharohu võtmise kuna seda ei tohi isegi nii palju võtta kui mulle välja kirjutati. Ühesõnaga köhast pole ma siiani veel lahti saanud siiani ravin end jalvannide ja sinepiplaastritega jne..

Nüüd on plaan jägmine kuu palga eest osta omale uus telefon nimelt osutus minu valituks Samsung S6 https://pood.elisa.ee/webshop/private/device/samsung/galaxy-s6-32gb/SAMG920F32GB viska pilk peale siin. Ja olen oma ostus juba nii kindel ,et olen omale juba telefoni korpusi ja vajalike vidinaid tellinud ja ootan põnevusega nende saabumist. Kui asjad kohale jõuavad siis ülevaate ka kindlasti. Leppisime emaga kokku ,et tema saab siis minu vana telefoni endale, minu vana tema uus. Nii ootan seda aega , kindlasti annan märku.

Alustasin siis hiljuti uue raamatu lugemisega mille ma jõuludeks sain John Green- Looking for Alaska. ( http://www.apollo.ee/looking-for-alaska-j-green-pb.html ) Taaskord saab siin pilgu peale visata. Algus on igatahes huvitav ja mulle meeldib. Ma olen kindel ,et armun ka sellesse raamatusse kuna ma armastan lihtsalt kuidas see kirjanik kirjutab.

Kuna ma nüüd hiljuti avastasin ,et mul on liiga palju küünelakke ma teadsin seda ka varem aga nüüd olen otsustanud ,et rohem enam neid juurde ka ei osta. Olen nende ostmise juba millegi uuemaga asendanud , nimenlt huulepulkadega mul oli 14 huulepulka ja neist eelmine nädal andsin tiiule 3 tükki ära. Ja nüüd ostsin omale juba 2 tükki juurde ma lihtsalt armastan huulepulki.

Mul on kahju sellest ,et ma pole enam üldse pildistama jõudnud. Peaks end kätte võtma ja rohkem selleks aega jälle leidma.

Parimate soovidega ,

Teie Kadi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s