Mis ma jõuludeks sain ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ilusa bambidega aluse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kõrvakaid

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kõrvakad

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näovee , lõhva asja toale , ja hõbedase kitse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joogamatt, spordi rinnaksa, disney multikate komplekt, 4 raamatut ja joogavöö

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arvuti väliskõvaketas

Olgem ausad ma olen nii rahul oma kõikide kinkidega ja olen õnnelik ka selle üle ,et kõik on siiani rahul olnud minu kingitud kinkitega. Ja piltidelt puudub mu telefoni uus 32 gb mälukas, mida ma ilmselt juba kasutan. Lisaks puudub piltidelt üks raamat John Green- “Looking for alaskas”. Endale tegin jõulukingiks veel ehteid vms. Rahul olen. Loodan ,et teil kõigil olid meelivad ja rahulikud jõulud.

 

Teie, Kadi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s