Valaste Juga

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eile tuli ühel hetkel meil Tiiuga mõte ,et läheks kas Jägala juga vaatama aga siis ma pakkusin välja minna Valastele kuna uudised just pasunadasid sellest. Olgem ausad sinna sõites arvasin ,et pole seal kuangi käinud , aga kohale jõudes tuli meelde ,et ikka olen küll. Mäletan silda ja seda juga , mitte talvisel ajal aga jah. Kuna silalle enam ei pääse ja trepist ka enam minna alla ei saa , siis enam head vaaded joale ei saagi ,see tegi kurvaks. Kuid seal kõrval olid need jääs puud omaette vaatepilt. Nii vinge oli , väga libe oli ja siis need oksad olid nii ilusad. Ega pildistasime oma pildistamised ära koos: Tiiu, Andri ,Signe ja Etsiga. Ja siis tulimegi tulema siis oli väljas juba pime. Soovitan teistelegi sinna minna.

 

Teie, Kadi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s