Talvine rabamatk

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täna läksime taaskord minu soovil, Viru Rabas. Ma nii tahtsin ka talvel minna. Kogu ümbrus oli nii ilus, ja rabajärved olid jääs. Ja olegem ausad ma pole ka mitte kunagi nii palju rahvast seal korraga näinud. Ma siis pidevalt pildistasin nagu ikka tüüpiline mina. Oh kuidas ma lihtsalt armastan rabasid. Teised kurtsid selle üle ,et laudtee oli libe , aga minu jaoks küll ei olnud.  Käisime vaatetornis ka ära ja siis jalutasime ühe suurema rabajärve poole , seal siis tegime grupipilte ja jäädvustasime niisama loodust. Ja siis paluti võõraste poolt ,et ma ka neid pildistaks ja muidugi ma kohe olin nõus. Hiljem suurele ja laiale laudteele jõudes tegime veel pilte . Ühe sõnaga mõnus jalutus käik värskes õhus koos: Signe,Ema ,Tiiu ja Andriga .

 

Teie, Kadi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s