Back in Rakvere

Hello .

Ilmselgelt annab tunda , et pole tükk aega midagi kiribanud. Ühesõnaga sess lõppes ära ja nüüd algas kevad semester , kus tuleb läbida 8 ainet. Ja lisaks teile kes te veel ei tea nüüdsest olen ma ühika toas üksi. Te küsite miks? Just selle pärast , kuna meie tore Kristi sai tööd juba lasteaia õpetajana (Ps! ma nii uhke tema üle) . Ja nüüd ma siin üksi pesitsengi. Vaatan kas õhtuti filme, loen raamatut võisiis õpin. Ja pidevalt ma mõtlen ei üksi on ikka nii igav olla . Kuidas te inimesed oma kodust ära kolides üksi elama minnes igavust siis ei tunne ? Kuid ma olen siia nii hästi sisse elanud , et tegin toa enda käe järgi ümber. Vahest on ikka nii tore ka üksi olla ma mõtlen , et järgmine nädal olen juba rohkem sellega harjunud.

Mõtlen siis vaikeselt , et tahan sõpradega metsa pildistama minna. Nii süda ihkab ja igatseb pildistamist.

DSC_2264DSC_2440Ps ! See ongi minu kunsti projekt mida ma viimati ette võtsin . Lõpp tulemus oli muidugi parem kui pildil näha .

Teie , Kadi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s