Enam ei ole nii nagu vanasti.

Täna kui läksin linna peale , et emadepäevaks lilli ja sokolaadi vms iganes ostma . Siis pärkasin koduteel kokku oma vana klassijuhatajaga . Ma ei tea miks , aga keskkooli ajal ma lausa vihkasin teda , minu jaoks ei teinud ta kunagi midagi õigesti . Ja nagu me Terjega ükskord arutasime , oli asi ilmselt koolis . Sest nüüd kui ma olen keskkooli lõppetanud ja käin ülikoolis. On asi hoopis muutunud , vestlemine temaga enam ei ole nii tõrges kui vanasti  , tere talle öeldes suudan ma ka nüüd naeratada . Rääkisime täna Sirjega umbkaudselt kusagil 5 minutit , ja siis kumgi laps oma teed . Nüüd tagasi müõeldes kooli ajale  , ei mõista miks ma teda ei sallinud , sest tegelikult on ta ju tore inimene . 

Ja ma sain oma ostud emade päevaks ära teha , käsin täna tapal 4 poes ja mitte ühest poest ei leinuda ma kakao maitselist kohupiimapastat vms , Nii närvi ajab selline asi .

 

 

Teie , Kadi. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s