Words….

 

 

Nägin just natukene aeg tagasi ühte filmi telekast mis pani mind mõtlem oma tegude peale.
Ma olen alati olnud selline kes ütleb kellegile halvasti isegi kui see pole mu tagamõte. Ja need perse saatmised ja kõik mis ma olen öelnud , ma hakkasin alles nüüd sellele mõtlema. Et , ehk keegi võttis seda südamesse ja solvus ma tõesti pole tahtnud kellegi kunagi haiget teha . Ja kui olen midagi hullemat ka rääkinud siis , ma tõesti palun südamest vabandust sest ma pole seda kunagi tegelikult niimoodi mõelnud .
Ma loodan , et neile kellele olen ma oma sõnadega haiget teinud , et te andestate mulle . Sest ka mull on öeldud halvast , et ma olen paks ; kole ja paks lehm jne.. Ja need on need hetked kus need sõnad lähevad kõige rohem südamesse , ja ikka mõtlen , et mitte paha pärast aga sinu enesehinnang kannatab selle all . Võibolla mõni ei kannatagi ära sellist kiitiseerimist . Mul on teie sugustest inimestest tõesti kahju kes ei suuda , ennast muud moodi väljendada kui inimest solvates . Mul on tõesti kahju , ja loodan , et ka teie kungi mõistate , et nii ei ole ilus öelda ja et see läheb hinge .” Mõtle ennem kui ütled” , see on üks õige ütlus , sest kunagi ei mõelda ennem mida öeldakse . 
 
 
Loodan , et inimesed muutuvad paremaks ühel päeval. Ja maailmas oleks rohkem tolerantust; sallivust; hoolivust ja armastust.

Teie , Kadi .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s