A Bit Before Christmas

ImageImageImageImageImage

Kõik kingid on ostetud ja pakkitud ja kuuse all ootavad oma saajaid.

Täna kui sõitsime autoga mööda Eestit ringi ja käisime haudadel küünlaid süütamas. Siis ma ikka mõtlesin , et küll meie väikene Eesti on ikka ilus ja looduse rohke. Meil on palju metsi , ja väga palju rohelist . Nii hea oli välja vaadata kui kõik oli roheline , kuigi kurvaks tegi ikka , et lund maas pole.Ja tee äärtes metsades ikka lumi oli maas ja siis läks ikka nägu naerule ja õige jõulutunne tuli sisse.Ja järved millest mööda sõitsime olid ka kõik jääs ja nii ilusad.Ja iga aasta ma ikka imestan kui ilusaid kohti meil siin on . Siis läksime võsult Natturi poolsaarele külastama vanavanaisa kodu . Kus läksime astusime aiast sisse ja seal elas isa onu . Kes oli tore mees kutsus kohe siis , ja ta naine oli nii tore ja sõbralik . Uksest sissa minne kohe ootasid meid soojad kallistused. Ja siis pandi kohe kohvi tulele. Ja siis rääksime juttu ja arutasime kõike . Ja siiis , jõime kohvi ka .   Ja siis käsime veel Järva-Madises ja Amblas ja siis koju tagasi . Hommikul käsime Kadrinas surnuaial ja vanaema juures ja temaga poes , peale seda läksime Esku kabeli juures oleva surnuaia juurde.

Täna oli tore päev.

 

Häid Jõule teile !! 🙂

Teie , Kadi .

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s