News Flash

ImageJänku ja öökullImagevandu ; tiiger ja vandu

Imageeksamitele minek ikkagi ju 

 

Need loomaksed on saadud Winnie Pooh´i üllatusmunade seest. Mul on nüüd ailut puuud veel kolm tükki ja siis on terve kõik kahekas olemas. Nii ootan nüüd seda hetkel. Nii lapselik , aga mis teha kui mulle meeldivad sellised asjad.

 

Täna on mul siis Lapse Areng ja Tundma õppimise eksa hakkab kell 10.00 ja siis kusagil 12.15 kui ma ei eksi hakkab Draamaõpetuse eksami teine osa Kõnede ettekandmine ja siis sellega on mul tehtud 5 eksamit . 2 tulemus on teda , ja täna jääb üle väga palju närveldada ja tulemusi oodata .    Siis saab natukene puhata ja Jaanuari alguses on tihedalt 3 järestikul päeval eksamid. Oh taevas tule appi.

 

 

Teie , Kadi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s