Aeg muudab kõike

Ma tean ,et pealkiri on juba kuidagi masendavalt imelik. Aga kui nüüd aus olla siis see ka jummala tõsi.Isegi kui sa seda ei usu siis asi nii ongi.Mainiksin siis seda , et aeg nagu viimasel ajal nagu kellegil pole.Me kes me olime kunagi sõpruskond kes koguaeg kokku hoiab.Küsin siis selle koha peal mis meist saanud on ?

Vastus selle on kui lihtne , me aina kaugeneme üksteisest.Kahju on lihtsalt , et me olime kunagi nii kokku hoidvad ja meie sõprukond kes me koguaeg koos käisime oli suurem aga viimasel ajal see aina väheneb . Asi on lihtsalt selles , et kool on läbi ja me kõik oleme alustanud oma elusi kusagil kaugemal eemal Tapalt. Kuid kui aus olla võiks ikka vahest ka aega leida , et koos olla oma vanade sõpradega , sest ka meie tahaksime teiega koos aega veeta.Mõni meist on kaugemal ei ja sattu siis tihi enam.Aga kui ikka sattub siis ei võeta ka ühendust.Kuid miks see on niii sellele me kahjuks enam vastust ei tea.?   

Me täna Terje ja Triinuga mõtlesime ahastusega mis saab meie igaaastasest jõulupeost ja jõululoosist. Meil on ikka see kavas teha , aga selle peo aja leidmisega läheb kindlasti raskeks . Sest meie aja graafikud enam ei klappi. Loodan ,et asjad ikka hakkavad viimaks paremuse poole minema ja oleks võimalusi rohkem koos olla ja meie ühist sõpruskonda säilitada.

 

 

Vähekene deep tekst tuli aga ehk elab üle .,

 

 

Teie , Kadi .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s