Feed back

Nii , nüüd peaks minema koolis juba 3 nädal . Ning ma tunnen et ma läksin ikka õiget asja õppima . Klassikaaslastega olen natukene rohkem läbi saama hakkanud (va.poiss ) . Ja meilt lahkus juba üks kursuse kaaslane .

Nüüd on meid siis alles kõigest 11 . Aga eks me saame hakkama , ja eriti palju kodutõid pole aga raamtuid on mida lugeda , ja nii ongi ma juba olen alustanud sest kõikide tähtaeg on umbes kusagil jaanuari paiku , sest siis on meil 8 eksamit  mis tuleb sooritada . Osad kergemad osad siiski raskemad .Kui endaga piisavalt vaeva näha siis saan kõik tehtud ja nagu meile öeldi on meil veel võmalik igat eksamit peale läbi kukkumist veel korra sooritada. Tuleb lihtsat jätkata samas vaimus homme peab selle inka kirja ära kirjutama esimene hindeline töö vist . Ja ma saan ka 3 kursuse omadega läbi ja veel ka 2 kursuse kaugõppe ühe tüdrukuga ka veel ja see on tore . Ja ühiselamu elu on ka tore ja vägev . Ma küll ei suudaks ette kujutada kuidas ma saaks igapäev bussiga sõita . Ja nagu meile öeldi , et peale neid paberid on sul valla tere maailma uksed (va.soome ) . Ja nii ongi , 3 ilusat aastat tõotab tulla ja ootan huviga ausalt . 

Homme siis minek meil Tallinna öölaulupeole . Loodan ikka mõnusa elamuse sealt saada , esimest kordsa elus säärasele üritusele ikkagi minek . Ootan põnevusega .

 

Kui nüüd aus olla siis ei saagi rohkem millegiga rahul olla . 

 

Tiiu saab ka ühe oma suure unistuse täide viia , minna Ameerikasse . Küll kunagi tuleb ka minu aeg ma tean seda .ImageMeie rebaste retsi plakatikene 

 

Elu on ilus ja väärt seda kõike mis siin on . Nautigem seda koos nendega kes on meile kallid .

 

 

Teie , Kadi .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s