Still @Kadrina

Ma olen siin vanaema juures ja naudin , sest siin on hea. Eile korjasime marju Vaarikaid ja mustsõrtraid . Ja peale seda siiis keedsime neist moosi . Ja saime ikka päris palju moosi . Ning mina tegin esimest korda elus ise borssi . Ja meil polnud vahepeal elektrit .Viimaks taipasin siis , et elktrit pole ja ei saa pliidil seda suppi teha. Ja siis vanaema tegi siis ahjule tule alla ja sain viimaks oma suppi valmis tehtud.Imageminu läpparImage

 

 

Teie , Kadi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s