ImageImageImageImageImageImage

Need fotod tegin ma nüüd vanaema juures oldul ajal. 

 

Mis siis on vahepeal toimunud ? Ohh eks ma siis asun asja meenutama .

Meil oli jaanipäev nagu ikka kalli Annu pool . Rahvast oli palju ning oli üllatavalt tore olla . 

Mis veel ahjaa käisin Tartus üle saja aasta ma ei mäleta tõesti millal ma viimati seal käsin ja siis inksu tutvustas mulle linna ja puha . Ning siis järgmisel päeval oli minu kallikese lõpetamine . Kui ma kuulsin , et seal on 600 lõpetajat pidin ma perseli kukkuma aga seda ei juhtunud kuna ma juba istusin sel hetkel. See tundus kui terve igavik . Mul oli testi tore ja mõsu aeg seal tartus . Niii Tapale tagasi tulles käisin mampsiga Anne-Mai 2 sünnipäeval. Muidugi suuri oli rohkem kui väikeseid lapsi . Aga see vist meie suguvõsa omane .Üldiselt ütleks sünnipäev oli tore ja mõnus naerda sai juttu sai räägitud . Ja siis pühapäeval läsksingi juba vanaema juurde ja sealt tagasi ma tulin juba täna . Ausalt öeldes oli mul tõesti tore ja mida kõik veel . Ainus mis selle kõioge kohta öelda on , et MUL ON MAAILMA PARIM VANAEMA ! Tegusad päevad olid rohisin maasikaid , kastsin kasuhoovet , koritasin , pesin pesu , ja kastsin lilli ja õppisin . 🙂 

 

“The cost of daydreaming was always this moment of return, the realignment with what had been before and now seemed a little worse.”
— Ian McEwan, Atonement

 

Teie , Kadi .

Need fotod tegin ma nüüd vanaema juures oldul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s