Aeg läheb ruttu .

Mõelda vaid juba nädal möödast eelmisest eksamist ja mulk juba jälle nädala PÄRAST UUS EKSAM .Eksamiks hakkan õppima nii , et lähen vanaenam juurde eemale kõigest mis häisrib ehk arvuti vms . Saan hakkama küll reedel tulen tagasi . Ja siis vb rakverre aga eks seda vaatab sest mul ikka eksam rakveres . Kui nüüd positiivselt mõelda siis 3 eksamit tehtud 2 veel ja ma saan hakkama . Nagu siiani olen saanud. 

Muutunud on nii palju , et kui tagasi tulen lähen kohe rullitama vms . Ja loen mõne raamatu peale eksameid läbi . Ja naudin elu , ja ma saan kohe ju 19 kaa . Omg ma juba nii vana . Aeg ikka läheb liiga kiiresti . Nagu me Marjuga bussis rääkisime me ei suuda uskuda , et meie oleme need kes tänavu lõpetavad . Uskumatu vms . Aga nii see kord juba on . Samas ma tahan , et see kõik juba möödas oleks . Ootan juba jaanipäeva siis saab mõnusa seltskonnaga koos olla ja lihtsalt tähistada kõike mis vahepeal juhtunud on .Kui eksamid tehtud saab natukene lõdvemalt võtta . Lähen vaatan , vb lähen veel jalutama või rattaga sõitma paar ringi aga eks näis . Vanaema juures on hea aias õppida võttad materjali kaasa kas võttad päikest vms või lihtsalt lamad võrkkiigus ja õppid . Värskes õhus pidid asjad paremini meelde jääma . Nii ,et ma loodan ,et ilmad on ikka ilusad sel ajal kui ma seal olen .Image

 

Päike päistab ja siis on vahel ka parem tuju kuid mitte alati . 

 

Olge ikka sama toredad edasi kui praegu . ! 🙂 

 

 

Teie , Kadi .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s