Hey

Jah ma jälle siin tagasi . Viimaks te ütlete ,ma nõustun .Kaua oodatud soojad ilmad on ka kohale jõudnud mis tähendab seda , et nüüd on soe ja palju päikest. Ja viimaks tuli normaalselt vihma ja kõik läheb nüüd ilusalt roheliseks.Nii meeldib mulle. Homme on siis emadepäev , terve päev olen vaaritanud selleks.Tegin 2 kooki , ühe emale ja teise vanaemale ja kingid on ka neile olema.Ning homme lähme kõik koos ilusti vanaema juurde. Ja ma nii loodan , et ilm on ilus ja saab ajaias  sest nii on parem . Loodan , teid varsti jälle oma eluga kurssi viia . ImageImage

 

 

“Sometimes you climb out of bed in the morning and you think, I’m not going to make it, but you laugh inside — remembering all the times you’ve felt that way.”
— Charles Bukowski

 

 

Teie , Kadi .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s