Tutipäev

Millest siis alusatad , ehk täitsa algusest ! Kõik algas hommikul kell 1 kui ma ärkasin ja ennast sättisin , siis juba Terje ajas mind taga kas ma ikka saan üless! Ja siis enne 2 liikusime me kõik koos bensukasse väikene peatus seal ja siis kooli ette ! Ootasime ja külmetasime seal . Ja siis suundusime kõik koos dire autot kaunistama . Ja peale  seda põrutasime Lehtsesse kust korjasime peale Elina . Ja suundusime oma pikkale teekonnale õpetajaid äratama . Algust tegime siis Püümannist (lehtse ) ta lahkesti jagas kõigile kommi ja tuli hommikuse vihma kätte ja sealt edasi põrutasime me Vaingule õpetaja Kasekambu poole . Keda me kõik rõõmsasti kallistasime ja saime jälle kommi . Ja sealt suundusime Tamsalusse õp. Joori juurde . Tema tuli aknale ja rääkis. Ja ütles meile paneg mütsid päh e. Sealt edasi oli minek Kadrina kus me läksime kõige pealt grossi parklasse , seal oli meil kusagil 10 min paus ja sealt põrutasime Raivo juurde ja sealt edasi meie kõigi poolt palavalt armastatud õp Ursula juurde. Keda oli tõesti tore näha. Kuna meil oli tõesti kiire põrutasime sealt otse edasi Tapale kus kõik kihutasid ja auysalt ka Triin sõitis vaheapeal 140 , ma vähe ei kartnud või . Hoidsin ikka uksest kinni. Ja tapale bensuka juurde jõudes kui ma autoast väljusin olin õnnelik , et ma elasin veel. Tapal esmesena äratasime Saluste ja siis Sergu . Ning lis isa . Siis Koitjärve jne… Siis Meie kalli Eve . Ja siis suundusime Oma klassijuhtajat äratama . Sealt läksime Kivi juurde . Ning sealt omakorda villu juurde . Ja pärast seda me lahkusime ja läksime kooli . Sellele järgnes see kõige põnevam osa nimelt pritsimine . Nautisime ilmselgelt kõik seda . Sai inimestele pudeleid kaela valutud . Ja ise naerdud . Ja peale seda läksime õma klassi kus ootas meid kaunistatud klass ja soojad pannkoogid. Ja selle tunni võtsime asja rahulikult ja tegime kõik pilte . Vahetunnil käsime 1 korrusel mängimas ja laulmas.Teise tunni ajal jõdsime me terve 45 minuti jooksul käija laulmas terve kooli kõigile klassidele . Ja  3 on jälle rahulik . Ja 4 tund käsime aulas tantsu harjutamas. Ja 5 tund oli aktus . Sisenesime kõik õnnelikene ja siis tuli Sirje tšiklik seljas . Vot see oli sisenemine. Ja aktus hakkas peale , Terje kukkus kohe alguses nutma .Osad veel ma ainult naersin .Siis tuli viimaks kõige rohkem oodatu õpside video ausalt öeldes Lia video võttis silma märjaks küll aga nutma ma ei hakkanud . Ja siis järgnesid kõned nagu ikka .Ja saime kinke . Ja aeg läks kiiresti kõik nutsid ja oli meie kord tantsid me olime terjega paaris (tema mees ma naine ) tants nägi nii ette . Ja mina ja annu ei nutnud oleks küll oodanud , et annu hakkab nutma aga ei . Nagu kadi enne aktust mulle ütles , enne ootab ta seda , et poisid hakkavad nutma kui mina. Aga ma andsin endale juba 9 klassis lubaduse , et mina küll tutipeol ei nuta ja nii oligi. Igatahes siis tulime aulasse tagasi ja tegime ühispilte . Ja siis olegi aeg koju minna ja päev oli läbi . Tulin koju panin pildid arvuti lasin neil natukene laadidi , ja siis katkestasin ja läksin magama .Ja tõusin üless hommikul kuima olin maganud järjest 16 tundi . Oli tõesti hea uni , ning ma olin end välja puhanud .ImageImageImageTG 91 LEND ! tutikad  =)Image

Need kõik õhupallid läksid ilusti elmu autole .ImageImage

Kaksikud sattusid ka kokku ! Me oleme ikka nii nunnud . ! ImageSest me lihtsalt pidime ! Me oleme kõik koos nii nunnud ! Kõik tutikad ikka koos ! Nummarid .

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s