Up In The Air.

ImageImageImageImageImageImage

 

Hommiku poolikul käsime Tiiuga vanaema juures. Ja peale seda korra Marju poolt läbi ja siis koju . Ja ma läksin Tiina ja ketlini, Talise, Aveliga koos jalutama.Käisime siis männikus , korjasime sinililli ja pajuatudusi.Ja mina võtsin ainult siis pajutudusi . Ja Talis on nii hasardis sellest . Ja pärast ära minnes oli ikka nii väsinud. Olime ära kusagil pea 2 tundi. Ja siis , me läksime nende poole . Käisin korra poes ja siis läksin tagasi Tiina poole . Ja siis ärkas Avelis üles. Algues vaatas kjüll võõrastava näoga aga siis ikka lepis. Mängisime koos nendega ja meil oli tore. Kevad on käes viimaks , täna oli 11 kraadi sooja VIIMAKS OMETI ! 

 

When you are up in life, your friends get to know who you are. But when you are down in life, you get to know who your friends are.
– Klodya Daoud

 

Teie , Kadi .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s