Spring is here finally .

Nagu ka mu pealkiri ütleb siis , viimaks on ka kevad siia maine jõudnud.Ehk siis lumi on praktiliselt kadunud ja varsti saab oma talve asjad varna ripudata ja kevade asjad välja võtta. Kevade kuulutajad on juba kohal , nii kuldnokad kui ka tutipeod mis tulevad nüüd nii tihedalt.Armas on mõelda , et kohe on need 12 aastat Tapa Gümnaasiumi pingi nühkimist läbi.Kuid enne seda on veel mõned asjad sooritada nimelt minu jaoks siis : esta, inka , geo riigieksamid ja ajaloo, kuntstiajaloo koolieksamid ja siis saab alles vabadust nautima hakkata.Ausalt ma pean tunnistama , et olen seda aega pikkalt juba ootanud.Kuid nüüd ma saan viimaks öelda , et see on kohe kätte jõunud. Täna me siin Annelyga rääksime ja mõtlesime , et tegelikult on see meie viimane terve koolinädal koolis veel , sest järgmine nädal on ainult 3 koolipäeva ja siis 25 ongi juba tuttipidu mis on kaua oodatud kaunikene. Pean ausalt tunnistama olen natukene õhinas kogu selle tutipeo pärast , sest ma ei tea milline see olema peaks. Kuid südamest loodan , et see lõpuks vastab kõigile minu ootustele.Nostalgitseda saaks muidugi kõige kallal , kuid siin kohal meenutan siiani oma kõige esimest kollipäeva totaalse hirmuga , sest ma ei teadnud mis toimub ja viimaks kui aru sain siis ei olenud see minu jaoks okei.Vaatasin just oma kõige esimese septembri pilte mind ja Annelyt viis üless üks ja seesama poiss. Siiralt on kahju , ma tahaksin teda mäletada , aga ei suuda. Selle juurde ma lisan , et ma mäletan küll neid kahte väikest armast last kellega koos mina 1 septembril ülesse aulasse läksin . Kuid nüüd on kohe nende kord viia meid üless aulasse kus me kuuleme oma viimast koolikella. Ma südamest loodan , et ma ei hakka nutma .(aga eks näis mis reaalsus toob) . See pole kindlasti midagi sellist mida ma tavaliselt kirjutaksin , aga ma lihtsalt tahsin öelda nii palju. 

PS! Kuna mulle ei meeldi poistitused ilma pildita siis leian ma mingi pildi ka siia teksti juurde.Ning üks totakas lollide nägudega pilt siia juurde.Image

 

Ning , ma siiralt rõõmustan kui see teile meeldis. 

 

Teie , kadi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s