In the end, what we regret most are the chances we never took.

Image

Reedel , enne pessu minekut & kunsti konsultatsiooni , ning Rakvered.

Nii siis , reedel oli meil siis viimane Kunsti konsulatsioon.Ja peale seda läksime emaga põhjakasse mulle uusi teksaseid ostma.Sain ka 🙂 .Nii , peale seda tuli isa ka Rakverre ja mind visati tiiu poole ära.Õhtu algas sellega , et rääksimime mõnusalt Tiiu ja Valdekuga juttu.Ja ma nägin oma nunnukat Joosut .Siis hakkasin nõusi pesema . Ja peale seda läksime kohe otse , valdekuga poodi jookide järgi.Ja siis oli osa rahvas läinud , siis otsustasin riided ära vahetada ja end korda teha.Enne terje&raido&triinu tulekut.Ja siis selleks ajaks kui nad kõik kohale jõudsid olin mina juba puru purjus.Ja siis saime seal paar tunnikest olla ja siis oli minek Club Rakveresse.Põhja-Tallinna kontserdile.Läksime sinna siis vahetasime triinuga jalatsid ära ja ostsime kõik piletid.Siis väikesed muud tegevused siis läksime tantsima.Ja viimaks , tulid nad siis lavale ja siis lihtsalt vaatasin neid.Ja neid laule mida teadsin lausin ikka kaasa ka.Ütleks , et kontsert oli normaalne ja oli oma 4 eurot väärt.Peale nende lahkumist siis liikumine annuga istuma ja teised suitsuruumi .Ja peale seda läksime sealt ära .Jõudsime tiiu juurde viimaks kell 3 öösel.Ja siis nemad hakkasid sööma ja meie tegime raidoga voodid ära .Ja siis mina vaikselt koristasin juba .Ja siis vahetasime kõik riided ära ja meigid maha võtsime.Ja läksime magama ära.Terje ja ta kaaslased lahkusid pool 7 hommikul.Siis magasin mõnusasti seni kui Marju sinna tuli.Oli ka aeg tõusta.Kui marju ära läks , vahetasin tudu riided ära ja hakkasin koristma .Pesin nõud , siis ma pühkisin laua ära.Tõmbasin tolmuimejaga toad ära .Siis sõime valdekuga hommikut ja ta läks ema juurde.Ma siis käsin arvutis korra.Panin muusika tööle ja jätkasin koristamisega , tegin voodid ilusti ära , koristasin toad ära.Panin asjad oma kohtadele tagasi.Siis pesin põrandaid 2 korda.Ja siis uuesti pesin nõusi.Ja siis läksin arvutisse tagasi ja siis tuli juba marju.Siis istusime köögis ajasime juttu , ja ma panin nõud kappidesse ära .Siis tuli andra , jutustasime ja kolisime teisse tuppa ümber.Laulsime imelike ja juba tuttavaid vanu häid laule.Ja enne kella poole 5 ajal lahusime sealt.Käsime selveris , tegin omale partner kaardi (tasuta sai) .Ja käsime marjuga selveris ja siis läksime bussijaama .Ja siis juba tapale.

“I wish I could write. I get these ideas but I never seem to be able to put them in words.”
— F. Scott FitzgeraldImageImage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s