People say everything happens for a reason, but it would ne nice to know some of the reasons..

Sakslane Katharina võttis ühendust ja saatis mulle pildid viimaks ära.Hea oli neid näha,ja meenutada kõike seda seal mis seal oli. Tahaks kohe kohe tagasi minna.Tean , et sarnaneb eelnevale poistitusele.ImageImageImageImage 

Jaaa  , kuid kunagi tahan ma tagasi sinna minna. 

Olen saanud , endaga järjepeale enam vähem .Ja kui samas vaimus jätkan on varsti kõik valmis. Ja imede ime ma sain raamatu töö 4 kuigi ma ei lugenud raamatut , ega kokkuvõtteid.Panin kõik seal jummala suvalt. Aga hea seegi . Tubli olen . Kas ainult mina või ? 

Esmaspäeval pidin esimest korda elus uisutama , ja see oli jube.Ma ei seisnud praktiliselt uiskudel püsti , aga viimaks sain hakkama.Aga jalgadel oli jube valus ja nii hea oli viimaks saapad jalga saada.Homme peaks ka olema uisutamine ja esimest korda elus lähen ma vabatahtlikult suusatama.Poleks kunagi uskunud , et ma seda ütlen. Tubli olen , areng missugune . Kui jubedalt ma tahaks omale , saada videokaamerat viimasel ajal tahaks kõike filmida ja pildistada . 

The people that get on in the world, are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can’t find them, make them. ~ George Bernard Shaw

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s