Tik-Tak-Tik-Tak

Ma juba korra kirjutasin seda , ja see ei jõudnud valmis , siis ma teen seda uuesti. Üritan meelde tuletada mida ma ennem siia kirjutasin.

ImageImage

 

Image

 

Aeg on nii keeresti juba möödunud , kohe kohe on juba esmaspäev ja kool . Ma ei taha kooli , ma ei taha seal olla ja ammugi veeta seda aega nende inimestega keda ma ei salli ja kes mulle ei meeldi.Aga see periood tuleb nüüd kõige raskem , eksamid , nende valmine ja pingutamine . 

Ausalt öeldes , polegi ma midagi väga olulist sellel vaheajal teinud.Aga mida ma olen siis teinud ? Sünnipäev , jõulupidu , uus aasta , tiiu juures olemine , puhkamine , vanaema juures olemine , Tiina juures käimine , kino … Ja vist saigi kõik üles nimetatud , kuid pean sellest kinost rääkima.Ootan elevusega seda Videviku saaga kõige viimast filmi ehk siis Kodidukuma 2 osa , ja ma olen selles pettunud.Ootasin , midagi paremat , et nad suudavad selle paremini lahendada aga ei , mis siis ikka ei jäänud rahule.Üht ma ütlen raamatud olid paremad.Ning ma pean mainima , et Rakvere kinos on nii ebamugavad istmed ja lisaks seal on see saal ka imelik , mulle ei meeldi.Ja puhkamine , kuulus siis minul kas kodus olemise aega või siis kui ma vanaema juures olin.Täna just tulin sealt.Seal on alati nii hea olla.

Pildid mida tea üleval näete on tehtud nüüd vanaema juures käigu ajal.Nimelt panin ma detsembris linnukestele maja üless , ja nüüd panin neile veel toitu juurde ja ilmselt meelib neile toit.

Pean mainima ka , et minu tahtmine minna Inglismaale on nüüd veel rohkem suurenendu , kui ta ennem oli. 

Ühesõnaga siis järgmine korrani !

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s