Ühelepoole selle aastaga !

ImageImageImageImage

 

Jõulud on läbi , need olid see aasta tõesti toredad.Kinkidega jäin rahule , ja tore ja meeldiv seltskond oli . Ja kui ma enne uut aastat ei jõua midagi postida siis , head vana aasta lõppu ja veel paremat uut aastat . Mul on isegi osad uue aasta lubadused tehtud , vaatab kas suudan mõned ka täide viia . Aga see vaheaeg on lihtsalt nii kiiresti juba möödunud . Ausalt ka noo . Ma vb täna Kadrinasse . Aga see selgub kusagil 4 ajal . Ootan juba tulevat aastat , sain ühe hea pakkumise avonist ja võtan ka selle vastu mida tädi soovitas . Yess , nüüd ei suuda ma seda ära oodata . Ja 2 jaanuaril rakverre kinno videviku saaga 2 osa vaatama . Loodan , et ikka vastab ootustele . Vähemalt eile ma koristasin toad ära , nüüd palju parem olla .Sain ka teada , et tädil on paari aasta pärast plaan lennata Inglismaale oma sugulasele külla. Ma võiks sell ajal juba ise ka seal olla . Aga nüüd siis 7 jaanuaril juba kooli .Ma ei taha , aga peab . Tahan selle kooliga ühele poole saada ka . Tahan saada omale nüüd inglismaa lipuga pluusi . Loodan ,et jaanuaris tehakse ikka sealt inglimaa lehtedelt tellimusi siis ma saan ka viimaks midagi sellist mida ma tahan . Ja ma ei suuda seda ära oodata . Jube segast teksti panen . 

 

Aga ilusat aastavahetust teile!!! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s