Merry Little Christmas

Imelisi ja rahulike jõule teile kõigile! Ja , et te ikka oma kingitusetega rahule jääksite .Täna on viimaks need kaua oodatud jõulud , mida sai oodatud . milleks olid kõik need shoppamised ja vaaritamised. Ja see tasus ootamist ära , sain need mida ma tahtsin . 🙂 Kuid ma siiski südamest loodan , et ma järgmine aasta samal ajal kusagil välismaal olen . Saaks seda kõike üksi kogeda.Image

Siin on siis kõik mu Ott Leplandi staff ( vajan veel ta kõige uuemat plaati ja siis olen õnnelik)

Image

 

need on siis kingid mis ma täna sain . aga siit puuduvad triinu kingitud kõrvakad ja kaelakee .  Aitäh , mulle väga meeldib.Image

Kõik minu 1D plaadid , muid asju ei hakkanud pildile toppima . 

 Aga häid jõule teile . !!! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s