Ilmselt nagu näha on pole ma suutnud siia juba tükk aega midagi kirjutada. Aga asi on lihtsalt selles  , et on olnud nii kiire aeg. Kõik see kool ja lisaks veel näidend.Tahate teada kuidas minu arust see meil välja kukkus või minu meelest ei olnud see mitte miski lihtsalt mingi mõttetu pask . Ja mulle ei meelinud see üldse . Ja ma olin lavatagune aga asi ei ole selles , asi on selles , et see lihtsalt ei meelinud mulle ja kõik . Aga see lõpulaul tuli küll hästi välja meil . Ja see EluMees esineja kellele me selle suure pappi maksime , minu arust polnud nad seda üldse väärt . Pidi oleme sült aga jummala tantsu muusika , mis ei läinud selle ürituse mõttega üldse kokku ja siis lisaks kõigele ta laulis 3 laulu paus ja nii oligi pidevalt , see ei ole ju päris normaalne ka eksole.Ja mulle ei meelinud see . Aga hea õhtu oli siiski . Hea , et ma sealt õigel ajal ka ära läksin eksole .ImageImageImageImage Image

Need pildid pärinevad siis selle nädala neljapäevast ! JõulupeostImage

 

Pisikesega väljas käidud sai kaa .

Lisaks kõigele elasime me maailma lõppu ka üle .

 

Ilusat jõulu aega teile kõigile!

 

Häid jõule !!!!

Still alive

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s