Ma olen langemas

Image

Viimasel ajal pole tuju mitte midagi teha . Ega kusagil olla , kas mul on stress? Selline tunne küll praegu on , ma ei taha kedagi ega midagi näha.Räägimata siis ammu juba endast.Pole midagi parata , et nii palju on vaja teha . Ja nagu jällegi nagu eelnevad 2 aastat pole mul mingit jõulu tunnet. Loodan , et vähemalt kinke ostes olen rohkem positiivne .Mida teha kuidas sellest halvast tundest lahti saada ? ausalt , ei oska mind midagi selle vastu ettevõtta .Annaks keegi nõu .Vahel on selline hea tuju kuid mis ei ole ka ikka tegelikult see õige hea tuju . Midagi mida mul kiiremas korras vaja on , juua ennast purju ja tunda sellest mõnu.Võibolla see pole just ka see õige aga midagi muud paremat mul mõttesse ei tule.Täna koolis inka suulises rääkisime ka stressist , viimasel ajal väga hingelähedane teema.Täna siis võtsin õpesõidu õpetajaga ka ühedust. Helistas mulle õhtul tagasi , lähen homme hommikul kohe sõitu.Arvatavasti saab reedel siis minna libedarajale ja teha libe ära . Ja siis on kooliteooria veel mida ma pole siiani saanud tehtud.Aga võtan end varsti kokku ja teen selle ära . Sest ma tahan need load ikka kätte saad ju.Viimasel ajal on väljas pidevalt aina külmemaks läinud. Neljapäeva õhtul peab küpsetama hakkama , reedel on päkalaat vms. Ja siis on seal see müümine . Edu meile sellega . 

 

Teie , Kadi .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s