Minu uus teekond saab alguse siit.

Hei , mina olen kadi. Kes otsutas jätta oma vana blogi bloggeris maha ja alustada uut sellega siin.Natukene räägin endast ,ma olen pärist ühest väikesest linnast Eestis.Ning olen ma ka abiturent oma koolis ,ning loodan lõpetada gümnaasiumi tuleval aastal.Lisaks sellele jumaldan ja armastan fotograafiat , tegeleks sellega koduaeg.Kuid vahest tuleb midagi vahele ja ei saa.Kuid ka minul on oma unistused , nimelt soovin ma minna järgmine aasta välismaale.Ja kas õppida või tegeleda ja arendada ennast fotograafias edasi.Südamest loodan , et mu pisikesed unistused ka kunagi täide lähevad. Ps! võite mind imelikuks pidada aga mulle meeldib ka raamatuid lugeda oma vabalajal.Image

Siit siis minu tehtud üks foto .  Ja nagu blogi kirjeldusest lugeda saab , siit saab teda minust ja minu tegemistest , lisaks veel minu tehtud fotod ja kuulata muusikat mis mulle meeldib. Siit algab minu uus algus . (Y)

Teie, Kadi .

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s